Zašto DIP tehnologija?

Za naše potrošače, kompanija Marta Matilda Harper nudi najbolji manikir i pedikir u Srbiji u vidu nove poboljšane tehnologije dip pudera. Pored širokog spektra boja koje karakteriše prirodan sjaj, dip tehnologija pruža sledeće velike prednosti u odnosu na druge tehnologije u manikiru:
 
 
- kada se radi o manikiru, tehnika dip ne koristi UV lampu i time eliminiše i najmanju mogućnost zračenja vaših prstiju;
 
 
- nekorišćenjem UV lampe prilikom ulepšavanja noktiju, duboka tehnologija vam takođe omogućava da dugo vremena ulepšate nokte sami od kuće;
 
- ne korišćenje grubih turpija i jednostavno uklanjanje tehnike medicinskog acetonskog praha štiti vaše noktijske ploče od daljeg propadanja upotrebom drugih tehnologija;
 
- pokrivenost kompletne nokatne ploče elegantno tankim slojem boje doprinosi prirodnom izgledu vaših noktiju;
 
 
- tehnika pudera samo vam omogućava da postignete efekat gradijenta više boja kako biste postigli jedinstvenost vaših noktiju;
 
 
- dip tehnologija omogućava i elastičnost nanete podloge, tako da su mehanička oštećenja boje nokta daleko manje vidljiva nego kod drugih tehnologija;
 
 
- tehnologija pudera, u zavisnosti od kvaliteta vaše nokatne ploče, može trajati do 4 nedelje na vašim noktima;
 
- jednostavno sušenje na vazduhu i sastav pudera (titanijum i guma) omogućavaju vam da kreirate zdravije okruženje dok ulepšate nokte;
 
 
- ovo drugo, nakon ovih prednosti, manikirom u prahu mogu se postići sve varijacije manikira i pedikira koje dozvoljavaju druge tehnike.
 
Napomena: Upotreba dip tehnologije, pored preporučene higijene noktiju, zahteva i dobru obuku osobe koja koristi tehniku pudera, kao i odlično poznavanje tehnologije pudera u celini.
1 оф 5
Gel wraps NG200048 - Marta Matilda Harper

Omoti od gela za nokte

Gel Wraps stikeri su već pripremljeni Gel lak za vaše nokte. Za manje od deset minuta imaćete savršeno zdrave nokte.

КУПУЈТЕ САДА

Kaži zbogom

Recite zbogom tradicionalnom gel laku, jer sada najnoviji trend u svetu laka za nokte ulazi u scenu. Uz poluizlečene gel lakolice, sada lako, bez prethodnog iskustva, imaćete savršene nokte kao iz salona lepote.

КУПУЈТЕ САДА

Прави пољски гел

Гел облоге су направљене од правог гел лака 60% претходно очвршћеног и припремљеног, садрже базни гел, гел у боји и горњи гел. Веома су јаке, прозрачне, водоотпорне и отпорне на прашину.

Marta Matilda Harper

Nalepnice marte Matilda Harper's Gel Wraps se lako nanošenje i uklanjanje. Brzo se postavlja i daje noktima neverovatno lep i prirodan izgled. Naš Gel Wraps vam omogućava da postignete fantastične efekte elegantno raspoređenih noktiju svih dužina za samo nekoliko minuta.

Истакнута колекција

Gel Wraps NG200203 - Marta Matilda Harper

marta Matilda harper

Uštedite svoje vreme i novac

Nema više razmazivanja sečenja, tragova četkica, oštećenih nokatnih ploča i trošenja vremena i novca na manikir u kozmetičkim salonima.

Gel Wraps NG200156 - Marta Matilda Harper

omoti od gela

Budite spremni za 10 minuta

Uz Pomoć Gel Wraps stikera imaćete zdrave nokte koji će trajati do 3 nedelje. Sada to možete uraditi sami u slobodno vreme i kad god vam to odgovara, tako da ćete uvek biti spremni na vreme.

Gel Wraps NG200056 - Marta Matilda Harper

manikir

Postanite umetnik u nail artu

Sada i ti možeš da budeš manikir, umetnik dizajna noktiju, sa mnogim našim Gel Wraps modelima. Na vama je da odaberete dizajn koji odgovara vašoj odevnoj kombinaciji.

  • ИIST

  • ODABERITE

  • OLJUЉTI

  • PRITISNITE TASTER

  • ISECI

  • IZLEČITE ŠEZDESETE

Otvorena pitanja?

Koliko će trajati Gel Wraps?

Gel Wraps traje do 2+ nedelje bez pucanja i čipovanja. Rezultati izgledaju kao da ste u salonu za nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je moguće nadograditi nokte pomoću Gel Wraps-a?

Ne! Gel Vraps je gel lak, samo što nije u tečnom stanju kao tradicionalni gel lak, već je 60% pripremljen. Gel Wreps nisu plastične, niti su tipse za nokte, i koriste se, kao gel lak, na prirodnoj dužini nokta. Naravno, možete ih koristiti na tipsama za nokte, ako želite dugačke nokte, ali sa Gel Wraps-ima ne možete produžiti nokte.

Why don't Gel Wraps set and stay soft?

Zato što ne koristite odgovarajuću LED lampu. Ako se vaše gel wraps nisu stvrdnule, promenite lampu. Gel Wraps su kompatibilne sa novijim LED lampama. Mini LED lampu možete naručiti u našoj radnji.

Mogu li da napravim i pedikir?

Bez ikakvih problema! Naši Gel wrapovi se takođe mogu lako naneti na nokte na nogama i ponovo ukloniti.

Koji sastojci su uključeni?

Svi Gel Wraps proizvodi su Cruelty-Free, Non-toxic, FDA Approved, Vegan, HEMA-Free i Eco Friendly.

Sastojci za umotavanje gela:

Poliakrilna kiselina, Akrilates Kopolymer, GlycerinePropoxylate Triacrylate, Isopropylthioxanthone.

Napomena:

Svako može drugačije da reaguje na različite sastojke. Ako imate alergiju na neki od sastojaka, savetujemo da ne koristite.