O nama

O NAMA
 
"MARTA MATILDA HARPER d.o.o." je srpska porodična kompanija osnovana 2018. godine sa ciljem praćenja inovacija i tehnološkog razvoja u oblasti negovanja, učvršćivanja i izlivanja ženskih noktiju, kao i omogućavanja pristupa tehnologijama manikira i pedikira tržištu Srbije i šire. Posmatrajući sa aspekta ženskog pola, kako potreba za ulepšavanjem (nail art) tako i problemi sa kojima se slabiji pol susreće pri upotrebi različitih metoda tehnika obrade noktiju, podstakli su potrebu uvođenja puderskih tehnika u Srbiji i kreiranja domaćeg brenda za manikir. u tehnologiji potapanja. sve u cilju sigurnijeg, zdravijeg i boljeg ulepšavanja i nadogradnje noktiju za dame. Takođe, cilj kompanije je, pored uvođenja novih dip tehnologija u Srbiji, upoznavanje i obuka salonskih radnika puderskom tehnikom i pojedinaca na srpskom tržištu, širenje svesti u srpskoj javnosti o postojanju savremene tehnike pudera za manikir u Srbiji sa svim njegove prednosti i mane.
 
STRUČNA OBLAST
 
Naš profesionalizam odlikuje uska profesionalnost u kreiranju najboljih tehnika pudera za manikir u oblasti ulepšavanja, učvršćivanja, izlivanja i nadogradnje noktiju, kao i u stalnoj istraživačkoj izvrsnosti za pronalaženje novih ideja u njihovom očuvanju. Visoka iskrena komunikacija sa našim klijentima je neophodan preduslov da ostvarimo odličnu saradnju, u koju ćete se, verujemo, uveriti i sami. Pored toga, sve naše proizvode puderske tehnologije za manikir u Srbiji prati licencirana obuka naših zaposlenih koji Vam obezbeđuju obuku za kvalitetno rukovanje proizvodima za manikir puder tehnologijom. Takođe, profesionalna strana tehnike praškastih proizvoda krije se u širokom spektru upotrebe, kako u profesionalnoj salonskoj upotrebi, tako iu individualnom smislu.
 
 
 
NAZIV FIRME
 
Marta Matilda Harper bila je jedna od najpoznatijih kanadsko-američkih žena u svetu biznisa, koja je svojim vrednim radom postigla stvaranje prvih modernih franšiza u ženskom preduzetništvu. Tokom svog života postigla je da preko 350 kozmetičkih salona u Americi i Kanadi koristi Harper franšizu, koja je garantovala kvalitet usluge u ulepšavanju ženskog pola. Inspirisani njenim upornim radom, profesionalnim pristupom, nesebičnim širenjem znanja, odlučili smo da damo ime jednom od poznatih preduzetnika kompanije. Tako je kompanija Marta Matilda Harper otvorena za pružanje franšiza za manikir i pedikir u Srbiji puder tehnikom ili dip tehnologijom u cilju pružanja najefikasnije usluge nadogradnje, učvršćivanja, izlivanja i ulepšavanja ženskih noktiju.