O nama

O NAMA
 
"MARTA MATILDA HARPER d.o.o." je srpska porodična kompanija osnovana 2018. godine sa ciljem praćenja inovacija i tehnološkog razvoja u oblasti negovanja, učvršćivanja i izlivanja ženskih noktiju, kao i omogućavanja pristupa tehnologijama manikira i pedikira tržištu Srbije i šire. Posmatrajući sa aspekta ženskog pola, kako potreba za ulepšavanjem (nail art) tako i problemi sa kojima se slabiji pol susreće pri upotrebi različitih metoda tehnika obrade noktiju, podstakli su potrebu uvođenja puderskih tehnika u Srbiji i kreiranja domaćeg brenda za manikir. u tehnologiji potapanja. sve u cilju sigurnijeg, zdravijeg i boljeg ulepšavanja i nadogradnje noktiju za dame. Takođe, cilj kompanije je, pored uvođenja novih dip tehnologija u Srbiji, upoznavanje i obuka salonskih radnika puderskom tehnikom i pojedinaca na srpskom tržištu, širenje svesti u srpskoj javnosti o postojanju savremene tehnike pudera za manikir u Srbiji sa svim njegove prednosti i mane.
 
STRUČNA OBLAST
 
Naš profesionalizam odlikuje uska profesionalnost u kreiranju najboljih tehnika pudera za manikir u oblasti ulepšavanja, učvršćivanja, izlivanja i nadogradnje noktiju, kao i u stalnoj istraživačkoj izvrsnosti za pronalaženje novih ideja u njihovom očuvanju. Visoka iskrena komunikacija sa našim klijentima je neophodan preduslov da ostvarimo odličnu saradnju, u koju ćete se, verujemo, uveriti i sami. Pored toga, sve naše proizvode puderske tehnologije za manikir u Srbiji prati licencirana obuka naših zaposlenih koji Vam obezbeđuju obuku za kvalitetno rukovanje proizvodima za manikir puder tehnologijom. Takođe, profesionalna strana tehnike praškastih proizvoda krije se u širokom spektru upotrebe, kako u profesionalnoj salonskoj upotrebi, tako iu individualnom smislu.
 
 
 
NAZIV FIRME
 
Marta Matilda Harper bila je jedna od najpoznatijih kanadsko-američkih žena u svetu biznisa, koja je svojim vrednim radom postigla stvaranje prvih modernih franšiza u ženskom preduzetništvu. Tokom svog života postigla je da preko 350 kozmetičkih salona u Americi i Kanadi koristi Harper franšizu, koja je garantovala kvalitet usluge u ulepšavanju ženskog pola. Inspirisani njenim upornim radom, profesionalnim pristupom, nesebičnim širenjem znanja, odlučili smo da damo ime jednom od poznatih preduzetnika kompanije. Tako je kompanija Marta Matilda Harper otvorena za pružanje franšiza za manikir i pedikir u Srbiji puder tehnikom ili dip tehnologijom u cilju pružanja najefikasnije usluge nadogradnje, učvršćivanja, izlivanja i ulepšavanja ženskih noktiju.
1 оф 5
Gel wraps NG200048 - Marta Matilda Harper

Omoti od gela za nokte

Gel Wraps stikeri su već pripremljeni Gel lak za vaše nokte. Za manje od deset minuta imaćete savršeno zdrave nokte.

КУПУЈТЕ САДА

Kaži zbogom

Recite zbogom tradicionalnom gel laku, jer sada najnoviji trend u svetu laka za nokte ulazi u scenu. Uz poluizlečene gel lakolice, sada lako, bez prethodnog iskustva, imaćete savršene nokte kao iz salona lepote.

КУПУЈТЕ САДА

Прави пољски гел

Гел облоге су направљене од правог гел лака 60% претходно очвршћеног и припремљеног, садрже базни гел, гел у боји и горњи гел. Веома су јаке, прозрачне, водоотпорне и отпорне на прашину.

Marta Matilda Harper

Nalepnice marte Matilda Harper's Gel Wraps se lako nanošenje i uklanjanje. Brzo se postavlja i daje noktima neverovatno lep i prirodan izgled. Naš Gel Wraps vam omogućava da postignete fantastične efekte elegantno raspoređenih noktiju svih dužina za samo nekoliko minuta.

Истакнута колекција

Gel Wraps NG200203 - Marta Matilda Harper

marta Matilda harper

Uštedite svoje vreme i novac

Nema više razmazivanja sečenja, tragova četkica, oštećenih nokatnih ploča i trošenja vremena i novca na manikir u kozmetičkim salonima.

Gel Wraps NG200156 - Marta Matilda Harper

omoti od gela

Budite spremni za 10 minuta

Uz Pomoć Gel Wraps stikera imaćete zdrave nokte koji će trajati do 3 nedelje. Sada to možete uraditi sami u slobodno vreme i kad god vam to odgovara, tako da ćete uvek biti spremni na vreme.

Gel Wraps NG200056 - Marta Matilda Harper

manikir

Postanite umetnik u nail artu

Sada i ti možeš da budeš manikir, umetnik dizajna noktiju, sa mnogim našim Gel Wraps modelima. Na vama je da odaberete dizajn koji odgovara vašoj odevnoj kombinaciji.

  • ИIST

  • ODABERITE

  • OLJUЉTI

  • PRITISNITE TASTER

  • ISECI

  • IZLEČITE ŠEZDESETE

Otvorena pitanja?

Koliko će trajati Gel Wraps?

Gel Wraps traje do 2+ nedelje bez pucanja i čipovanja. Rezultati izgledaju kao da ste u salonu za nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je moguće nadograditi nokte pomoću Gel Wraps-a?

Ne! Gel Vraps je gel lak, samo što nije u tečnom stanju kao tradicionalni gel lak, već je 60% pripremljen. Gel Wreps nisu plastične, niti su tipse za nokte, i koriste se, kao gel lak, na prirodnoj dužini nokta. Naravno, možete ih koristiti na tipsama za nokte, ako želite dugačke nokte, ali sa Gel Wraps-ima ne možete produžiti nokte.

Why don't Gel Wraps set and stay soft?

Zato što ne koristite odgovarajuću LED lampu. Ako se vaše gel wraps nisu stvrdnule, promenite lampu. Gel Wraps su kompatibilne sa novijim LED lampama. Mini LED lampu možete naručiti u našoj radnji.

Mogu li da napravim i pedikir?

Bez ikakvih problema! Naši Gel wrapovi se takođe mogu lako naneti na nokte na nogama i ponovo ukloniti.

Koji sastojci su uključeni?

Svi Gel Wraps proizvodi su Cruelty-Free, Non-toxic, FDA Approved, Vegan, HEMA-Free i Eco Friendly.

Sastojci za umotavanje gela:

Poliakrilna kiselina, Akrilates Kopolymer, GlycerinePropoxylate Triacrylate, Isopropylthioxanthone.

Napomena:

Svako može drugačije da reaguje na različite sastojke. Ako imate alergiju na neki od sastojaka, savetujemo da ne koristite.