Centar za obuku

ZAŠTO OBUKA ?


Kompanija Marta Matilda Harper i njeno osoblje jedini na tržištu Republike Srbije poseduju ovlašćenu trostepenu licencu za dodelu sertifikata o završenosti obuke našim proizvodom. To znači da naši instruktori za DIP tehniku Vas mogu naučiti da koristite i primenjujete naše proizvode kvalitetno i ispravno (osnovna obuka), da Vi možete postati naš instruktor u obučavanju DIP tehnologijom (obuka za instruktora) i poslednje, da Vi možete vršiti obuke za buduće instruktore (trenažna obuka). Time se kompanija MMH obezbedila da garantuje kvalitet svojih proizvoda isključivo ako se pravilno koriste. Smatramo i da je to dužnost prema krajnim korisnicima, damama, kako bi zapravo ispravno dobili kvalitetan proizvod na svojim noktima sačinjen od naših proizvoda. Takođe, kompanija MMH zadržava ekskluzivno pravo da sadrži spisak osoba koje je položilo obuku i dobilo sertifikat kako bi svaki klijent mogao da potražuje od izabranog manikir majstora dokaz o završenoj obuci korišćenja naših proizvoda i proverio istinitost tog sertifikata obraćajući se kompaniji. Na taj način kompanija može da reaguje na eventualne pritužbe klijenata na proizvod ili sertifikovane manikir osobe i otkloni neugodne situacije. Sve ovo je u svrhu estetske i zdravstvene zaštite klijenata u korišćenju našeg proizvoda sa jedne strane, a sa druge strane da kompanija može da zaštiti i opravda kvalitet svog proizvoda.

OBUKA ZA POČETNIKE:

Obuka za klijente koji nemaju osnovno znanje manikir majstora. Kako je manikir i priprema nokatne ploče osnova za rad sa dipping powder proizvodima, obuka za početnike obuhvata istu. Obuka traje dva dana od po 5 sati. U cenu obuke ulazi početni paket Starter Kit koji sadrži sve potrebne tečnosti za rad, natural prah i 5 boja (bela, crna, ferari crvena, roza za french i crveni glitter). Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost i dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. Učimo vas:

Prvi dan:

- osnove manikira

- kombinovani manikir

- aparatni manikir

- ojačavanje dip tehnikom

Drugi dan:

- nadogradnja noktiju

- izlivanje prahom i postavka šablona

- oblik noktiju i apeks

- arhitektura noktiju

- tehnike frenč i ombre

- ukrašavanje 

Cena obuke za početnike iznosi 290 eura.

Ako se dolazi na vašu adresu, obuka se održava u jednom danu.

 

OBUKA ZA MANIKIR MAJSTORE:

Obuka za manikir majstore je obuka za klijente koji imaju znanje manikir tehnike, i žele da nadograde svoje znanje. Obuka obuhvata edukaciju dipping tehnike. Obuka traje jedan dan, 5 sati. U cenu obuke ulazi početni paket Starter Kit koji sadrži sve potrebne tečnosti za rad, natural prah i 5 boja (bela, crna, ferari crvena, roza za french i crveni glitter). Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost i dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. Učimo vas:

- ojačavanje dip tehnikom

- nadogradnja noktiju

- izlivanje prahom i postavka šablona

- oblik noktiju i apeks

- arhitektura noktiju

- tehnike frenč i ombre

- ukrašavanje 

Cena obuke za manikir majstore iznosi 190 eura.

Ako se dolazi na vašu adresu cena obuke iznosi 210 eura.

 

OBUKA ZA KORISNIKE:

Obuka za korisnike naših proizvoda obuhvata obuku manikira i sređivanje nokatne ploče, i usavršavanje dip tehnike. Obuka traje jedan dan, šest sati. Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost i dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. Učimo vas:

- osnove manikira

- kombinovani manikir

- aparatni manikir

- nadogradnja noktiju

- izlivanje prahom i postavka šablona

- oblik noktiju i apeks

- arhitektura noktiju

- tehnike frenč i ombre

- ukrašavanje 

Cena obuke za korisnike iznosi 150 eura.

Ako se dolazi na vašu adresu cena obuke iznosi 170 eura.

 

Po završetku izabrane obuke dobija se sertifikat kojim se potvrđuje da ste završili obuku Dip powder tehnike, i da ste time osposobljeni za kvalitetnu primenu prah tehnike i upoznate sa svim tehničkim, hemijskim i estetskim kvalitetima dip powder tehnologije kompanije Marta matilda Harper.

 

KONTAKT OSOBA ZA OBUKU: Rozmari Karaula

TEL: +381665100600

e-mail: info@martamatildaharper.com

SERTIFIKOVANI EDUKATORI ZA GRADOVE U SRBIJI:

1. SMEDEREVO: Mirjana Doban  +381600206853