Centar za obuku

ZAŠTO TRENING?
 
 
Kompanija Marta Matilda Harper i njeni zaposleni jedini na tržištu Republike Srbije imaju ovlašćenu trostepenu licencu za dodelu sertifikata o završenoj obuci sa našim proizvodom. To znači da naši DIP tehničari mogu da vas nauče da kvalitetno i korektno koristite i primenjujete naše proizvode (osnovna obuka), da možete postati naš instruktor u obuci DIP tehnologije (instruktorska obuka) i na kraju, da možete da vodite obuku za buduće instruktore ( obuka). Na ovaj način kompanija MMH je obezbedila da garantuje kvalitet svojih proizvoda samo ako se pravilno koriste. Takođe smatramo da je obaveza prema krajnjim korisnicima, damama, da zaista dobiju kvalitetan proizvod na noktima napravljenim od naših proizvoda. Takođe, kompanija MMH zadržava ekskluzivno pravo da sadrži spisak osoba koje su prošle obuku i dobile sertifikat tako da svaki klijent može od izabranog manikerke zatražiti dokaz o obučenosti za korišćenje naših proizvoda i proveriti autentičnost sertifikata. kontaktiranjem kompanije. Na taj način kompanija može reagovati na eventualne reklamacije kupaca na proizvod ili sertifikovanu manikirnicu i otklanjati neprijatne situacije. Sve ovo je u cilju estetske i zdravstvene zaštite klijenata u korišćenju našeg proizvoda sa jedne strane, as druge strane da kompanija može da zaštiti i opravda kvalitet svog proizvoda.
 
OBUKA ZA POČETNIKE:
 
Obuka za klijente koji nemaju osnovna znanja majstora manikira. Kako su manikir i priprema nokatne ploče osnova za rad sa proizvodima u prahu za potapanje, obuka za početnike uključuje isto. Obuka traje dva dana po 5 sati. U cenu obuke je uključen startni paket Starter Kit koji sadrži sve potrebne tečnosti za rad, prirodni puder i 5 boja (bela, crna, ferari crvena, roze za francuske i crvene šljokice). Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. učimo vas:
 
Prvi dan:
 
- osnove manikira
 
- kombinovani manikir
 
- hardverski manikir
 
- jačanje tehnikom dip
 
Još jedan dan:
 
- nadogradnja noktiju
 
- sipanje praha i postavljanje šablona
 
- oblik noktiju i vrha
 
- arhitektura noktiju
 
- francuske i ombre tehnike
 
- ukrašavanje
 
Cena obuke za početnike je 350 evra.
 
Ukoliko dolazimo na vašu adresu, obuka se odvija u jednom danu, a cena se povećava ovisno od grada u kom će se obuka održati.
 
OBUKA ZA MANIKIR MAJSTORE:
 
Obuka za majstore manikira je obuka za klijentice koje poznaju tehnike manikira, a žele da nadograde svoje znanje. Obuka obuhvata edukaciju tehnika umakanja. Obuka traje jedan dan, 5 sati. U cenu obuke je uključen startni paket Starter Kit koji sadrži sve potrebne tečnosti za rad, prirodni puder i 5 boja (bela, crna, ferari crvena, roze za francuske i crvene šljokice). Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. učimo vas:
 
- jačanje tehnikom dip
 
- nadogradnja noktiju
 
- sipanje praha i postavljanje šablona
 
- oblik noktiju i vrha
 
- arhitektura noktiju
 
- francuske i ombre tehnike
 
- ukrašavanje
 
Cena obuke za majstore manikira je 300 evra.
 
Ukoliko dolazimo na vašu adresu, a cena se povećava ovisno od grada u kom će se obuka održati.
 
OBUKA ZA KORISNIKE:
 
Obuka za korisnike naših proizvoda obuhvata obuku za manikir i podrezivanje nokatne ploče i usavršavanje tehnike umakanja. Obuka traje jedan dan, šest sati. Obuka se održava u našim prostorijama, a postoji mogućnost dolaska na vašu adresu. Obuka je individualnog tipa. učimo vas:
 
- osnove manikira
 
- kombinovani manikir
 
- hardverski manikir
 
- nadogradnja noktiju
 
- sipanje praha i postavljanje šablona
 
- oblik noktiju i vrha
 
- arhitektura noktiju
 
- francuske i ombre tehnike
 
- ukrašavanje
 
Cena obuke za korisnike je 250 evra.
 
Ukoliko dolazimo na vašu adresu, a cena se povećava ovisno od grada u kom će se obuka održati.
 
Po završetku odabrane obuke, dobićete sertifikat koji potvrđuje da ste završili tehniku dip pudera, te da ste osposobljeni za kvalitetnu primenu puderske tehnike i upoznati sa svim tehničkim, hemijskim i estetskim kvalitetima Marta Matilda Harper tehnologije dip praha.

 
TEL: +381665100600
 
e-mail: martamatildaharper@gmail.com
 
SERTIFIKOVANI VASPITAČI ZA GRADOVE U SRBIJI:
 
Mirjana Doban
1 оф 5
Gel wraps NG200048 - Marta Matilda Harper

Omoti od gela za nokte

Gel Wraps stikeri su već pripremljeni Gel lak za vaše nokte. Za manje od deset minuta imaćete savršeno zdrave nokte.

КУПУЈТЕ САДА

Kaži zbogom

Recite zbogom tradicionalnom gel laku, jer sada najnoviji trend u svetu laka za nokte ulazi u scenu. Uz poluizlečene gel lakolice, sada lako, bez prethodnog iskustva, imaćete savršene nokte kao iz salona lepote.

КУПУЈТЕ САДА

Прави пољски гел

Гел облоге су направљене од правог гел лака 60% претходно очвршћеног и припремљеног, садрже базни гел, гел у боји и горњи гел. Веома су јаке, прозрачне, водоотпорне и отпорне на прашину.

Marta Matilda Harper

Nalepnice marte Matilda Harper's Gel Wraps se lako nanošenje i uklanjanje. Brzo se postavlja i daje noktima neverovatno lep i prirodan izgled. Naš Gel Wraps vam omogućava da postignete fantastične efekte elegantno raspoređenih noktiju svih dužina za samo nekoliko minuta.

Истакнута колекција

Gel Wraps NG200203 - Marta Matilda Harper

marta Matilda harper

Uštedite svoje vreme i novac

Nema više razmazivanja sečenja, tragova četkica, oštećenih nokatnih ploča i trošenja vremena i novca na manikir u kozmetičkim salonima.

Gel Wraps NG200156 - Marta Matilda Harper

omoti od gela

Budite spremni za 10 minuta

Uz Pomoć Gel Wraps stikera imaćete zdrave nokte koji će trajati do 3 nedelje. Sada to možete uraditi sami u slobodno vreme i kad god vam to odgovara, tako da ćete uvek biti spremni na vreme.

Gel Wraps NG200056 - Marta Matilda Harper

manikir

Postanite umetnik u nail artu

Sada i ti možeš da budeš manikir, umetnik dizajna noktiju, sa mnogim našim Gel Wraps modelima. Na vama je da odaberete dizajn koji odgovara vašoj odevnoj kombinaciji.

  • ИIST

  • ODABERITE

  • OLJUЉTI

  • PRITISNITE TASTER

  • ISECI

  • IZLEČITE ŠEZDESETE

Otvorena pitanja?

Koliko će trajati Gel Wraps?

Gel Wraps traje do 2+ nedelje bez pucanja i čipovanja. Rezultati izgledaju kao da ste u salonu za nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je moguće nadograditi nokte pomoću Gel Wraps-a?

Ne! Gel Vraps je gel lak, samo što nije u tečnom stanju kao tradicionalni gel lak, već je 60% pripremljen. Gel Wreps nisu plastične, niti su tipse za nokte, i koriste se, kao gel lak, na prirodnoj dužini nokta. Naravno, možete ih koristiti na tipsama za nokte, ako želite dugačke nokte, ali sa Gel Wraps-ima ne možete produžiti nokte.

Why don't Gel Wraps set and stay soft?

Zato što ne koristite odgovarajuću LED lampu. Ako se vaše gel wraps nisu stvrdnule, promenite lampu. Gel Wraps su kompatibilne sa novijim LED lampama. Mini LED lampu možete naručiti u našoj radnji.

Mogu li da napravim i pedikir?

Bez ikakvih problema! Naši Gel wrapovi se takođe mogu lako naneti na nokte na nogama i ponovo ukloniti.

Koji sastojci su uključeni?

Svi Gel Wraps proizvodi su Cruelty-Free, Non-toxic, FDA Approved, Vegan, HEMA-Free i Eco Friendly.

Sastojci za umotavanje gela:

Poliakrilna kiselina, Akrilates Kopolymer, GlycerinePropoxylate Triacrylate, Isopropylthioxanthone.

Napomena:

Svako može drugačije da reaguje na različite sastojke. Ako imate alergiju na neki od sastojaka, savetujemo da ne koristite.