Privatnost i poverljivost korisnika

Vaši podaci su potpuno bezbedni

Marta Matilda Harper doo ceni vašu privatnost, tako da veoma vodi računa o vašim podacima i poštuje princip privatnosti.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve aktivnosti na internetu vezane za Martu Matildu Harper doo su u skladu sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

Marta Matilda Harper doo će vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe tehničke administracije, kako bi vam obezbedila pristup posebnim informacijama i uslugama, kao i za komunikaciju sa vama.

Zaposleni u Marti Matilda Harper doo su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Automatski snimljene informacije i "Kolačići", koji se ne smatraju ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate itd.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne razmatraju vaše lične podatke.

Sve pružene informacije su sigurne, i ni pod kojim uslovima neće biti prosleđene trećoj stranoj, što vam osigurava potpuno bezbedan i bezbedan posao i saradnju sa Martom Matildom Harper.

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima / korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim praksama i u cilju pružanje kvalitetne usluge. Klijentima se daje izbor, uključujući mogućnost da odluče da li će se izbrisati sa lista slanja koje se koriste za marketinške kampanje.

Svoje pravo na informacije vezane za vašu politiku privatnosti ili način na koji se postupa sa vašim privatnim podacima možete ostvariti slanjem zahteva martamatildaharper@gmail.com a mi ćemo vas u najkraćem mogućem roku obavestiti koji od vaših ličnih podataka je prikupljen tokom posete Marte Matilde Harper onlajn portalu.

Vaša kupovina je potpuno bezbedna!

Sve informacije vezane za kupovinu su potpuno bezbedne.

Prilikom unošenja podataka prilikom poručivanja, poverljive informacije se prenose preko javne mreže u zaštićenom (šifrovanom) obliku pomoću SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najmodernije tehnologije.

Marta Matilda Harper kao trgovac je ovlašćena Zakonom o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - drugim zakonom i 44/2018 - drugim zakonom) da prikuplja podatke o svojim kupcima. Potrebni su nam vaši podaci za zaključivanje ugovora o prodaji na daljinu, kreiranje porudžbine, kako bismo ispunili obaveze iz ugovora o prodaji - realizaciju dostave, uplate, prijema i rešavanja reklamacija.

U procesu kupovine preko interneta potrebno je da unesete svoje podatke u navedena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona, adresu). Kupovinu možete obaviti iako niste registrovani na sajtu Marte Matilde Harper, kao gost. Prikupljene podatke na ovaj način koristimo isključivo u svrhu izvršenja ugovora o prodaji, što podrazumeva upravljanje i praćenje porudžbina i komunikaciju sa vama.

KONTAKT E-POŠTOM: martamatildaharper@gmail.com

1 оф 5
Gel wraps NG200048 - Marta Matilda Harper

Omoti od gela za nokte

Gel Wraps stikeri su već pripremljeni Gel lak za vaše nokte. Za manje od deset minuta imaćete savršeno zdrave nokte.

КУПУЈТЕ САДА

Kaži zbogom

Recite zbogom tradicionalnom gel laku, jer sada najnoviji trend u svetu laka za nokte ulazi u scenu. Uz poluizlečene gel lakolice, sada lako, bez prethodnog iskustva, imaćete savršene nokte kao iz salona lepote.

КУПУЈТЕ САДА

Прави пољски гел

Гел облоге су направљене од правог гел лака 60% претходно очвршћеног и припремљеног, садрже базни гел, гел у боји и горњи гел. Веома су јаке, прозрачне, водоотпорне и отпорне на прашину.

Marta Matilda Harper

Nalepnice marte Matilda Harper's Gel Wraps se lako nanošenje i uklanjanje. Brzo se postavlja i daje noktima neverovatno lep i prirodan izgled. Naš Gel Wraps vam omogućava da postignete fantastične efekte elegantno raspoređenih noktiju svih dužina za samo nekoliko minuta.

Истакнута колекција

Gel Wraps NG200203 - Marta Matilda Harper

marta Matilda harper

Uštedite svoje vreme i novac

Nema više razmazivanja sečenja, tragova četkica, oštećenih nokatnih ploča i trošenja vremena i novca na manikir u kozmetičkim salonima.

Gel Wraps NG200156 - Marta Matilda Harper

omoti od gela

Budite spremni za 10 minuta

Uz Pomoć Gel Wraps stikera imaćete zdrave nokte koji će trajati do 3 nedelje. Sada to možete uraditi sami u slobodno vreme i kad god vam to odgovara, tako da ćete uvek biti spremni na vreme.

Gel Wraps NG200056 - Marta Matilda Harper

manikir

Postanite umetnik u nail artu

Sada i ti možeš da budeš manikir, umetnik dizajna noktiju, sa mnogim našim Gel Wraps modelima. Na vama je da odaberete dizajn koji odgovara vašoj odevnoj kombinaciji.

  • ИIST

  • ODABERITE

  • OLJUЉTI

  • PRITISNITE TASTER

  • ISECI

  • IZLEČITE ŠEZDESETE

Otvorena pitanja?

Koliko će trajati Gel Wraps?

Gel Wraps traje do 2+ nedelje bez pucanja i čipovanja. Rezultati izgledaju kao da ste u salonu za nokte sa prirodnim izgledom.

Da li je moguće nadograditi nokte pomoću Gel Wraps-a?

Ne! Gel Vraps je gel lak, samo što nije u tečnom stanju kao tradicionalni gel lak, već je 60% pripremljen. Gel Wreps nisu plastične, niti su tipse za nokte, i koriste se, kao gel lak, na prirodnoj dužini nokta. Naravno, možete ih koristiti na tipsama za nokte, ako želite dugačke nokte, ali sa Gel Wraps-ima ne možete produžiti nokte.

Why don't Gel Wraps set and stay soft?

Zato što ne koristite odgovarajuću LED lampu. Ako se vaše gel wraps nisu stvrdnule, promenite lampu. Gel Wraps su kompatibilne sa novijim LED lampama. Mini LED lampu možete naručiti u našoj radnji.

Mogu li da napravim i pedikir?

Bez ikakvih problema! Naši Gel wrapovi se takođe mogu lako naneti na nokte na nogama i ponovo ukloniti.

Koji sastojci su uključeni?

Svi Gel Wraps proizvodi su Cruelty-Free, Non-toxic, FDA Approved, Vegan, HEMA-Free i Eco Friendly.

Sastojci za umotavanje gela:

Poliakrilna kiselina, Akrilates Kopolymer, GlycerinePropoxylate Triacrylate, Isopropylthioxanthone.

Napomena:

Svako može drugačije da reaguje na različite sastojke. Ako imate alergiju na neki od sastojaka, savetujemo da ne koristite.