Privatnost i poverljivost korisnika

Vaši podaci su potpuno bezbedni

Marta Matilda Harper doo ceni vašu privatnost, tako da veoma vodi računa o vašim podacima i poštuje princip privatnosti.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve aktivnosti na internetu vezane za Martu Matildu Harper doo su u skladu sa zakonima naše zemlje i Evropske unije.

Marta Matilda Harper doo će vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe tehničke administracije, kako bi vam obezbedila pristup posebnim informacijama i uslugama, kao i za komunikaciju sa vama.

Zaposleni u Marti Matilda Harper doo su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.

Automatski snimljene informacije i "Kolačići", koji se ne smatraju ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate itd.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne razmatraju vaše lične podatke.

Sve pružene informacije su sigurne, i ni pod kojim uslovima neće biti prosleđene trećoj stranoj, što vam osigurava potpuno bezbedan i bezbedan posao i saradnju sa Martom Matildom Harper.

Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima / korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim praksama i u cilju pružanje kvalitetne usluge. Klijentima se daje izbor, uključujući mogućnost da odluče da li će se izbrisati sa lista slanja koje se koriste za marketinške kampanje.

Svoje pravo na informacije vezane za vašu politiku privatnosti ili način na koji se postupa sa vašim privatnim podacima možete ostvariti slanjem zahteva martamatildaharper@gmail.com a mi ćemo vas u najkraćem mogućem roku obavestiti koji od vaših ličnih podataka je prikupljen tokom posete Marte Matilde Harper onlajn portalu.

Vaša kupovina je potpuno bezbedna!

Sve informacije vezane za kupovinu su potpuno bezbedne.

Prilikom unošenja podataka prilikom poručivanja, poverljive informacije se prenose preko javne mreže u zaštićenom (šifrovanom) obliku pomoću SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najmodernije tehnologije.

Marta Matilda Harper kao trgovac je ovlašćena Zakonom o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014, 6/2016 - drugim zakonom i 44/2018 - drugim zakonom) da prikuplja podatke o svojim kupcima. Potrebni su nam vaši podaci za zaključivanje ugovora o prodaji na daljinu, kreiranje porudžbine, kako bismo ispunili obaveze iz ugovora o prodaji - realizaciju dostave, uplate, prijema i rešavanja reklamacija.

U procesu kupovine preko interneta potrebno je da unesete svoje podatke u navedena polja (ime, prezime, e-mail, broj telefona, adresu). Kupovinu možete obaviti iako niste registrovani na sajtu Marte Matilde Harper, kao gost. Prikupljene podatke na ovaj način koristimo isključivo u svrhu izvršenja ugovora o prodaji, što podrazumeva upravljanje i praćenje porudžbina i komunikaciju sa vama.

KONTAKT E-POŠTOM: martamatildaharper@gmail.com