Informacije o isporuci

Cilj Marte Matilde Harper je da vam ponudi najbolje opcije isporuke, bez obzira gde živite. Svakodnevno isporučujemo desetinama kupaca širom RS, kao i u evropskim zemljama, obezbeđujući vam najviši nivo odziva u svakom trenutku.

Vremenski okvir za isporuku porudžbine podeljen je na dva dela:

Vreme obrade: Provera porudžbine, krojenja, provere kvaliteta i pakovanja. Sve porudžbine se šalju proizvođaču za isporuku u roku od 24 sata nakon isporuke porudžbine. Proizvođač obrađuje porudžbine, koje traju jedan dan.

Vreme isporuke za RS: Ovo se odnosi na vreme potrebno za isporuku proizvoda iz našeg magacina na odredište. Nakon obrade i izlaska iz magacina, proizvodi obično moraju da stignu na odredište između 1-3 dana, ali s vremena na vreme mogu da potraju duže. Proizvode šaljemo kurirskom službom Post expressa.

Cena dostave za RS:

Cena dostave zavisi od težine paketa. Troškove isporuke plaćate po naplati. Prilikom plaćanja gotovinom prilikom isporuke, plaćate dodatnih 1% od ukupnog iznosa Postu Srbije kao naknadu za prenos novca.

Cena: 0-1kg - 400rsd, 1-2kg -450rsd, 2-5kg - 650rsd

Besplatna otpremnica preko 8.000rsd

Vreme isporuke za BiH / CG: Ovo se odnosi na vreme potrebno za isporuku proizvoda iz našeg magacina na odredište. Nakon obrade i izlaska iz magacina, proizvodi obično moraju da stignu na odredište između 5-10 dana, ali s vremena na vreme mogu da potraju duže. Proizvode šaljemo kurirom u Post Pak.

Cena dostave za BIH / CG:

Cena: 0-1kg - 650rsd (5,50€), 1-2kg - 1.000rsd (8,50€), 2-5kg - 1.800rsd (15,00€)

Besplatna otpremnica preko 150

Vreme isporuke za Kosovo: To se odnosi na vreme potrebno za isporuku proizvoda iz našeg magacina na odredište. Nakon obrade i izlaska iz magacina, proizvodi obično moraju da stignu na odredište između 1-3 dana, ali s vremena na vreme mogu da potraju duže. Proizvode šaljemo kurirom u Post Express.

Cena dostave za Kosovo:

Cena: 0-1kg - 500rsd, 1-2kg - 600rsd, 2-5kg - 750rsd

Besplatna otpremnica preko 150

Vreme isporuke za Rusiju, Tursku: To se odnosi na vreme potrebno za isporuku proizvoda iz našeg magacina na odredište. Nakon obrade i izlaska iz magacina, proizvodi obično moraju da stignu na odredište između 5-10 dana, ali s vremena na vreme mogu da potraju duže. Proizvode šaljemo kurirskom službom u Post Export.

Cena isporuke za Rusiju, Turska:

Cena: 0-1kg - 18€, 1-2kg - 20€, 2-5kg - 25€

Besplatna otpremnica preko 150

Vreme isporuke za evropske zemlje: To se odnosi na vreme potrebno za isporuku proizvoda iz našeg magacina na odredište. Nakon obrade i izlaska iz magacina, proizvodi obično moraju da stignu na odredište između 5-14 dana, ali s vremena na vreme mogu da potraju duže. Proizvode šaljemo kurirskom službom u Veliku Arenu.

Za zemlje EU koje se koriste su internacionalne online prodavnice:

martamatildaharper.shop

Albanija, Austrija, Belorusija, Belgija, Bugarska, Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gruzija, Nemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Slovačka, Španija, Švedska, Švajcarska, Ukrajina