Informacije o isporuci

Cilj Marte Matilde Harper je da vam ponudi najbolje opcije isporuke, bez obzira gde živite. Svakodnevno isporučujemo desetinama kupaca širom RS, kao i u evropskim zemljama, osiguravajući da Vam u svakom trenutku pružimo najviši nivo odgovora.
 
Vremenski okvir za isporuku porudžbine podeljen je na dva dela:
 
Vreme obrade: Proverite narudžbu, krojenje, proveru kvaliteta i pakovanje. Sve porudžbine se šalju proizvođaču na isporuku u roku od 24 sata nakon slanja porudžbine. Proizvođač obrađuje porudžbine, što traje jedan dan.
 
Vrijeme isporuke za RS: Ovo se odnosi na vrijeme potrebno za dostavu proizvoda iz našeg skladišta do odredišta. Nakon obrade i izlaska iz skladišta, proizvodi obično treba da stignu na odredište između 1-3 dana, ali s vremena na vreme može potrajati i duže. Proizvode šaljemo kurirskom službom Dexpress.
 
Cena dostave za RS:
 
Cena isporuke zavisi od težine paketa. Troškove slanja plaćate po preuzimanju. Prilikom plaćanja pouzećem plaćate Dexpress dodatnih 0,60% od ukupnog iznosa kao naknadu za prenos novca.
 
Price: 0-1kg - 400rsd, 1-2kg -450rsd, 2-5kg - 650rsd
 
Besplatna poštarina preko 8.000rsd
 
Vrijeme isporuke za Kosovo: Odnosi se na vrijeme potrebno za dostavu proizvoda iz našeg skladišta do odredišta. Nakon obrade i izlaska iz skladišta, proizvodi obično treba da stignu na odredište između 3-7 dana, ali s vremena na vreme može potrajati i duže. Proizvode šaljemo kurirskom službom u Post Pak.
 
Cijena dostave za Kosovo:
 
Price: 0-1kg - 500rsd, 1-2kg - 600rsd, 2-5kg - 750rsd
 
Besplatna poštarina preko 150€
 
Za ostale zemlje EU i US posetite naš internacionalnu online prodavnicu:
 
 
Albania, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Hercegovina, Bulgaria, Cyprus, Czechia, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Luxembourg, Malta, Montenegro, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom, Croatia, North Macedonia, Slovenia, Kosovo, US countries